Το Μπατσί είναι ένα παραλιακό παραδοσιακό χωριό της Άνδρου. Βρίσκεται 7 χλμ. μακριά νοτιά απo το λιμάνι. Υπάγεται στο Δήμο Άνδρου, ενώ πριν το Πρόγραμμα Καλλικράτης υπαγόταν στον Δήμο Υδρούσας.

Έχει μία μεγάλη παραλία που έχει βραβευτεί με γαλάζια σημαία.
Κοντά στο χωριό υπάρχει η Μονή Ζωοδόχου Πηγής.

Διαθέτει πολλά ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, studios, βίλλες, εστιατόρια, ταβέρνες, μπαράκια και τουριστικά μαγαζιά.
Το Μπατσί προσφέρει όλες τις ανέσεις στους καλοκαιρινούς επισκέπτες του νησιού.

Οι γαλάζιες γραμμές του ορίζοντα και το θαμνώδες πράσινο συνθέτουν μία εικόνα που εύκολα μας παραπέμπει σε εικόνες ξεγνοιασιάς για να απολαύσουν οι επισκέπτες τις καλοκαιρινές διακοπές. Δεν είναι τυχαίο που η τουριστική ανάπτυξη της Άνδρου ξεκίνησε από εδώ.

Σχεδόν δίπλα στη θάλασσα, σε αυτήν την περιοχή, βρίσκεται το κατάλυμα μας, όλα τα δωμάτια μας έχουν θέα προς τη θάλασσα του Αιγαίου.
Σε πολύ κοντινή απόσταση δίπλα από τα δωμάτια μας βρίσκεται η παράλια με τα βραχάκια, κατάλληλη για κολύμπι, βουτιές, ηλιοθεραπεία και στα 90 μέτρα περίπου υπάρχει παραλία με άμμο και βότσαλο.

Άνδρος - Μπατσί λιμανάκι

Το λιμανάκι στο Μπατσί της Άνδρου

Παραλία Μπατσί στην Άνδρο

Αυτή η χρυσαφένια αμμουδιά βρίσκεται μέσα στον οικισμό και πρόκειται για μία ιδανική λύση για όσους αναζητούν άνεση και ξεκούραση δίπλα στο κύμα.

Παραλία Μπατσί στην Άνδρο

Παραλία στο Μπατσί

Νυχτερινή ζωή στο Μπατσί στην Άνδρο

Στο Μπατσί θα βρείτε αρκετά μπαράκια με καλή μουσική και υπέροχα κοκτέιλ.

Στο Μπατσί θα βρείτε αρκετά μπαράκια με καλή μουσική και υπέροχα κοκτέιλ

Η όμορφες νύχτες στο Μπατσί